Arjen Lubach haalt uit naar Desi Bouterse: "Mark Rutte is een lul, maar wel onze lul!"

Arjen Lubach haalt uit naar Desi Bouterse: "Mark Rutte is een lul, maar wel onze lul!"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> haalt uit naar Desi Bouterse: &quot;<em>Mark Rutte</em> is een lul, maar wel onze lul!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Minister-president Mark Rutte is deze dagen op werkbezoek in Suriname. Het is de eerste Nederlandse premier in veertien jaar die een bezoek brengt aan de voormalige kolonie, want de betrekkingen waren behoorlijk bekoeld tijdens de regeerperiode van Desi Bouterse. Die liet zelfs weten dat Rutte op kan rotten. Daar is Arjen Lubach niet van gediend en in De Avondshow met Arjen Lubach haalt hij uit naar Bouterse: "Rutte is een lul, maar het is wel onze lul!" Ook de nieuwe Surinaamse president Ronnie Brunswijk heeft moeite met Rutte: "Wie is dat?" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach haalt uit naar Desi Bouterse: "Mark Rutte is een lul, maar wel onze lul!"

Minister-president Mark Rutte is deze dagen op werkbezoek in Suriname. Het is de eerste Nederlandse premier in veertien jaar die een bezoek brengt aan de voormalige kolonie, want de betrekkingen waren behoorlijk bekoeld tijdens de regeerperiode van Desi Bouterse. Die liet zelfs weten dat Rutte op kan rotten. Daar is Arjen Lubach niet van gediend en in De Avondshow met Arjen Lubach haalt hij uit naar Bouterse: "Rutte is een lul, maar het is wel onze lul!" Ook de nieuwe Surinaamse president Ronnie Brunswijk heeft moeite met Rutte: "Wie is dat?"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV