Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Poldermocro's

Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Poldermocro's

Je kunt de Marokkaan wel uit Nederland halen, maar haal je Nederland ook uit de Marokkaan? Met die vraag worden zes jonge uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders geconfronteerd in het geboorteland van hun ouders. Het is een zoektocht naar hun eigen identiteit. Bekijk de trailer van Poldermocro's hieronder.

Het nieuwe programma Poldermocro's is vanaf dinsdag 13 september wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Poldermocro's terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie <em>Poldermocro's</em> Je kunt de Marokkaan wel uit Nederland halen, maar haal je Nederland ook uit de Marokkaan? Met die vraag worden zes jonge uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders geconfronteerd in het geboorteland van hun ouders. Het is een zoektocht naar hun eigen identiteit. Bekijk de trailer van Poldermocro's hieronder. Het nieuwe programma Poldermocro's is vanaf dinsdag 13 september wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Poldermocro's terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vide: Marokkaans-Nederlandse jongeren gaan Poldermocro’s op zoek naar hun identiteit Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Poldermocro's

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV