I Can See Your Voice gemist? Carlo Boszhard leert 'tappen' van De Tapdanseres

I Can See Your Voice gemist? Carlo Boszhard leert 'tappen' van De Tapdanseres

Donderdag 15 september 2022 om 12:39

In de eerste aflevering zong gastartiest Wolter Kroes met de grillmaster de hilarische versie van Wat Een Heerlijke Dag

Woensdag 14 september zagen we de derde aflevering van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice. De Tapdanseres was een van de kandidaten en presentator Carlo Boszhard krijgt een danspas aangeleerd van de Tapdanseres. Bekijk het fragment van I Can See Your Voice hieronder.

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em> gemist? Carlo Boszhard leert <em>'tappen'</em> van <em>De Tapdanseres</em> In de eerste aflevering zong gastartiest Wolter Kroes met de grillmaster de hilarische versie van Wat Een Heerlijke Dag Woensdag 14 september zagen we de derde aflevering van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice. De Tapdanseres was een van de kandidaten en presentator Carlo Boszhard krijgt een danspas aangeleerd van de Tapdanseres. Bekijk het fragment van I Can See Your Voice hieronder. I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk adembenemed I Can See Your Voice-optreden van Trijntje Oosterhuis en de rugbyspeler Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis over fitmom Kim in I Can See Your Voice: "Zo slecht!" Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice gemist? Carlo Boszhard leert 'tappen' van De Tapdanseres

Actuele video's

Meer actuele video's