Rolf Sanchez herkent Gerard Joling niet in Fout maar goud: "Ben jij dat!?" (video)

Rolf Sanchez herkent Gerard Joling niet in Fout maar goud: "Ben jij dat!?" (video)

Donderdag 15 september 2022 om 12:49

Vanavond zien we de derde aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Zanger Rolf Sanchez en comedian Ruben van der Meer zijn te gast. Rolf speelt samen met Gerard Joling tegen Ruben en Marieke Elsinga. De Spaanse zanger herkent tijdens een muziekronde zijn teamgenoot niet: "Ben jij dat!?" Gerard schaamt zich een beetje. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Rolf Sanchez herkent Gerard Joling niet in <em>Fout maar goud</em>: &quot;Ben jij dat!?&quot; (video) Vanavond zien we de derde aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Zanger Rolf Sanchez en comedian Ruben van der Meer zijn te gast. Rolf speelt samen met Gerard Joling tegen Ruben en Marieke Elsinga. De Spaanse zanger herkent tijdens een muziekronde zijn teamgenoot niet: "Ben jij dat!?" Gerard schaamt zich een beetje. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Marieke Elsinga klapt dicht na vraag Chantal Janzen: "Hartelijk dank pik" (video) Bekijk deze video » Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach" Bekijk deze video »
TV :
Rolf Sanchez herkent Gerard Joling niet in Fout maar goud: "Ben jij dat!?" (video)

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's