De vuilste jobs van Nederland: rioolreiniger Roland helpt Luciano de viezigheid in

De vuilste jobs van Nederland: rioolreiniger Roland helpt Luciano de viezigheid in

Voor stagiaire Luciano is het de eerste keer dat hij het riool ingaat. Naast dat dit een zeer onsmakelijke klus is, is het ook gevaarlijk. Rioolreiniger Roland helpt hem goed op weg zodat hij voorbereid langs alle ontlasting naar beneden kan. Roland heeft er een hoop plezier in en vindt het zeer vermakelijk. Maar zal Luciano het lang genoeg volhouden in het riool? Bekijk het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De vuilste jobs van Nederland</em>: rioolreiniger Roland helpt <em>Luciano</em> de viezigheid in Voor stagiaire Luciano is het de eerste keer dat hij het riool ingaat. Naast dat dit een zeer onsmakelijke klus is, is het ook gevaarlijk. Rioolreiniger Roland helpt hem goed op weg zodat hij voorbereid langs alle ontlasting naar beneden kan. Roland heeft er een hoop plezier in en vindt het zeer vermakelijk. Maar zal Luciano het lang genoeg volhouden in het riool? Bekijk het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder. De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De vuilste jobs van Nederland: ratten in het riool zorgen voor trillende handjes Bekijk deze video » De vuilste jobs van Nederland gemist? Slachthuis schoonmaken blijkt geen pretje (video) Bekijk deze video »
TV :
De vuilste jobs van Nederland: rioolreiniger Roland helpt Luciano de viezigheid in

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV