Zien: Holland's Got Talent-jury doet mee met act van Italiaanse Sebatiano

Zien: Holland's Got Talent-jury doet mee met act van Italiaanse Sebatiano

Vrijdag 16 september 2022 om 11:30

Vanavond kunnen we kijken naar een nieuwe aflevering van Holland's Got Talent. Sebatiano, die in het dagelijks leven een ober is en vanavond meedoet aan de show, wil dat de jury meewerkt aan zijn nummer. De Italiaan heeft de tekst uitgeschreven op A4'tjes zodat ze mee kunnen zingen met het nummer. Bekijk het fragment hieronder.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Holland's Got Talent</em>-jury doet mee met act van <em>Italiaanse Sebatiano</em> Vanavond kunnen we kijken naar een nieuwe aflevering van Holland's Got Talent. Sebatiano, die in het dagelijks leven een ober is en vanavond meedoet aan de show, wil dat de jury meewerkt aan zijn nummer. De Italiaan heeft de tekst uitgeschreven op A4'tjes zodat ze mee kunnen zingen met het nummer. Bekijk het fragment hieronder. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Holland's Got Talent gemist? Jazzalike brengt feestmuziek op vernieuwende manier Bekijk deze video » America's Got Talent-optreden Elvis Presley maakt indruk: "Beste act van de serie" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Holland's Got Talent-jury doet mee met act van Italiaanse Sebatiano

Actuele video's

Meer actuele video's