Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: zangeres Karsu wil alles uit het leven halen (video)

Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: zangeres Karsu wil alles uit het leven halen (video)

Vrijdag 16 september 2022 om 12:51

In Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij de beroemde wijnboer Ilja Gort en zangeres Karsu Dönmez. Zangeres en pianiste Karsu wou als kind al de wereld veroveren en speelde toen ze twaalf jaar oud was avond aan avond in het Turkse restaurant van haar vader. Ze werd daarmee zo succesvol dat ze inmiddels over de hele wereld tourt. Bekijk de promo van vanavond, vrijdag 16 september hieronder.

Evenblij maakt vrienden is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Evenblij maakt vrienden</em>: zangeres <em>Karsu</em> wil alles uit het leven halen (video) In Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij de beroemde wijnboer Ilja Gort en zangeres Karsu Dönmez. Zangeres en pianiste Karsu wou als kind al de wereld veroveren en speelde toen ze twaalf jaar oud was avond aan avond in het Turkse restaurant van haar vader. Ze werd daarmee zo succesvol dat ze inmiddels over de hele wereld tourt. Bekijk de promo van vanavond, vrijdag 16 september hieronder. Evenblij maakt vrienden is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's