Een Jaar Van Je Leven-Nadir 'maakt het uit' met Zoë: "Je bent mijn type niet" (video)

Een Jaar Van Je Leven-Nadir 'maakt het uit' met Zoë: "Je bent mijn type niet" (video)

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>-Nadir 'maakt het uit' met Zoë: &quot;Je bent mijn type niet&quot; (video) Kortgeleden zagen we de eerste kus van Nadir en Zoë maar de 'liefde' lijkt tot een einde te komen. Nadir wil haar niet aan een lijntje houden en is heel eerlijk. Het is een zoen, we zijn niet naar bed gegaan met elkaar, laat hij weten: "Je bent mijn type niet", zegt Nadir. "Ik heb ervan geleerd. Ik vond het fijn, maar niet voor mij", zegt hij tegen een wat teleurgestelde Zoë. Je ziet het vanavond bij SBS6. Bekijk het 'break-up' moment in Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Videoland. Bekijk ook Ruben in Een Jaar Van Je Leven: "Ik voel me heel raar" (video) Bekijk deze video » Bloeit er liefde in Een Jaar Van Je Leven? Bekijk de eerste kus in het huis Bekijk deze video »

Kortgeleden zagen we de eerste kus van Nadir en Zoë maar de 'liefde' lijkt tot een einde te komen. Nadir wil haar niet aan een lijntje houden en is heel eerlijk. Het is een zoen, we zijn niet naar bed gegaan met elkaar, laat hij weten: "Je bent mijn type niet", zegt Nadir. "Ik heb ervan geleerd. Ik vond het fijn, maar niet voor mij", zegt hij tegen een wat teleurgestelde Zoë. Je ziet het vanavond bij SBS6. Bekijk het 'break-up' moment in Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV