Video: Meld je aan voor Squid Game: The Challenge en win 4,56 miljoen dollar

Video: Meld je aan voor Squid Game: The Challenge en win 4,56 miljoen dollar

Zaterdag 17 september 2022 om 17:28

Vandaag een jaar geleden maakte de wereld kennis met de Koreaanse avonturen- thriller en dramaserie Squid Game. Nu is het tijd om mee te doen aan Squid Game: The Challenge, de nieuwe Netflix competitieserie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Meld je aan voor <em>Squid Game: The Challenge</em> en win <em>4,56 miljoen dollar</em> Vandaag een jaar geleden maakte de wereld kennis met de Koreaanse avonturen- thriller en dramaserie Squid Game. Nu is het tijd om mee te doen aan Squid Game: The Challenge, de nieuwe Netflix competitieserie. Tekst gaat verder onder de video. 4,56 Miljoen dollarSquid Game: The Challenge zal 456 mensen zien strijden om het prijzengeld, dat een enorme 4,56 miljoen dollar bedraagt. Het zal de grootste cast in de geschiedenis van reality-tv zijn en de wedstrijd staat open voor Engelstaligen van over de hele wereld. Ga naar squidgamecasting.com om je aan te melden! Bekijk de cast-oproep van Squid Game: The Challenge hierboven. Bekijk ook Bekijk de teaser: Squid Game seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Meld je aan voor Squid Game: The Challenge en win 4,56 miljoen dollar

4,56 Miljoen dollar
Squid Game: The Challenge zal 456 mensen zien strijden om het prijzengeld, dat een enorme 4,56 miljoen dollar bedraagt. Het zal de grootste cast in de geschiedenis van reality-tv zijn en de wedstrijd staat open voor Engelstaligen van over de hele wereld. Ga naar squidgamecasting.com om je aan te melden!

Bekijk de cast-oproep van Squid Game: The Challenge hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's