Bekijk de promo van WNL op Zondag met Dilan Yeşilgöz over complotdenkers

Bekijk de promo van WNL op Zondag met Dilan Yeşilgöz over complotdenkers

WNL op Zondag is sinds vorige week weer terug bij NPO 1. In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen zien we justitieminister Dian Yeşilgöz, voorzitter VNO-NCW Ingrid Thijssen, CDA-leider Pieter Heerma en Ruslandkenner Pieter Waterdrinker. Bekijk alle WNL op Zondag-gasten op 18 september in de promo hieronder.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de promo van <em>WNL op Zondag</em> met Dilan Yeşilgöz over <em>complotdenkers</em> WNL op Zondag is sinds vorige week weer terug bij NPO 1. In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen zien we justitieminister Dian Yeşilgöz, voorzitter VNO-NCW Ingrid Thijssen, CDA-leider Pieter Heerma en Ruslandkenner Pieter Waterdrinker. Bekijk alle WNL op Zondag-gasten op 18 september in de promo hieronder. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lilian Marijnissen in WNL op Zondag over hoge energiekosten: "Nationaal noodplan nodig" Bekijk deze video » Remco de Boer in WNL Op Zondag: "Met alleen groene energie redden we het niet" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van WNL op Zondag met Dilan Yeşilgöz over complotdenkers

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV