Zien: Meghan Markle op begrafenis Queen Elizabeth

Zien: Meghan Markle op begrafenis Queen Elizabeth

Zoals altijd zijn er vele ogen gericht op Meghan Markle maar op dagen als vandaag, tijdens de uitvaart van Queen Elizabeth, zal de Hertogin van Sussex daar vermoedelijk niet blij mee zijn. Ze doet dan ook haar best om de aandacht niet op zich te vestigen maar opgaan in de massa zit er voor de vrouw van prins Harry helaas niet in.

Bekijk hieronder hoe Meghan Markle, geheel in het zwart gekleed, nederig door Westminster Abbey schrijdt tijdens de uitvaart van Queen Elizabeth

Zien: Meghan Markle op begrafenis Queen Elizabeth Zoals altijd zijn er vele ogen gericht op Meghan Markle maar op dagen als vandaag, tijdens de uitvaart van Queen Elizabeth, zal de Hertogin van Sussex daar vermoedelijk niet blij mee zijn. Ze doet dan ook haar best om de aandacht niet op zich te vestigen maar opgaan in de massa zit er voor de vrouw van prins Harry helaas niet in. Bekijk hieronder hoe Meghan Markle, geheel in het zwart gekleed, nederig door Westminster Abbey schrijdt tijdens de uitvaart van Queen Elizabeth Bekijk ook Kijk LIVE naar uitvaart Queen Elizabeth II (maandag 19 september) Bekijk deze video » Video: Joe Biden en Justin Trudeau nemen afscheid van Queen Elizabeth Bekijk deze video » Zien: Britse Koninklijke familie plaatst prachtige videocollage Queen Elizabeth Bekijk deze video » Zien: Charles, William & Harry komen aan bij begrafenis Queen Elizabeth (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Meghan Markle op begrafenis Queen Elizabeth

Actuele video's

Meer actuele video's