Susan Radder haalt keihard uit naar Chatilla van Grinsven: "Schijnheilig, flikker op"

Susan Radder haalt keihard uit naar Chatilla van Grinsven: "Schijnheilig, flikker op"

<em>Susan Radder</em> haalt keihard uit naar <em>Chatilla van Grinsven</em>: &quot;Schijnheilig, flikker op&quot; In de eerste aflevering van de podcast Expeditie Robinson: Back 2 Base blikt Ferry Doedens met afvallers van het survivalprogramma terug op hun avontuur. Hij krijgt Susan Radder en Kirsten Westrik op bezoek om te praten over hoe zijn hun deelname ervaren hebben. Daarbij kan Susan het niet laten om opnieuw keihard uit te halen naar basketbalster Chatilla van Grinsven, die haar 'verraden' heeft: "Mij er uit stemmen en dan zeggen: je bent een topper... Beetje schijnheilig. Dus ik had effe geen zin in die hand en ik dacht: jongen, flikker op." Bekijk de eerste aflevering van Expeditie Robinson: Back 2 Base hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Chatilla van Grinsven krijgt volle laag van Expeditie Robinson-afvaller Susan Radder Bekijk deze video » Zien: Kirsten Westrik moet opnieuw huilen nadat ze is weggestemd in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Susan Radder haalt keihard uit naar Chatilla van Grinsven: "Schijnheilig, flikker op"

In de eerste aflevering van de podcast Expeditie Robinson: Back 2 Base blikt Ferry Doedens met afvallers van het survivalprogramma terug op hun avontuur. Hij krijgt Susan Radder en Kirsten Westrik op bezoek om te praten over hoe zijn hun deelname ervaren hebben. Daarbij kan Susan het niet laten om opnieuw keihard uit te halen naar basketbalster Chatilla van Grinsven, die haar 'verraden' heeft: "Mij er uit stemmen en dan zeggen: je bent een topper... Beetje schijnheilig. Dus ik had effe geen zin in die hand en ik dacht: jongen, flikker op."

Bekijk de eerste aflevering van Expeditie Robinson: Back 2 Base hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV