Bekijk de emotionele video: Rolf Sanchez cancelt concerten

Bekijk de emotionele video: Rolf Sanchez cancelt concerten

Rolf Sanchez vertelt in een emotionele video dat hij zijn concerten moet cancellen vanwege problemen met zijn stem. Experts raden het af om op te treden en ook de zanger zelf staat achter dit besluit.

cancelt concerten

Bekijk de emotionele video: <em>Rolf Sanchez</em> cancelt concerten Rolf Sanchez vertelt in een emotionele video dat hij zijn concerten moet cancellen vanwege problemen met zijn stem. Experts raden het af om op te treden en ook de zanger zelf staat achter dit besluit. cancelt concerten CancellenSanchez vertelt in de emotionele video waarom hij zijn fans moet teleurstellen: "Het lukt mij op dit moment niet om twee shows weg te geven van 100 minuten. Met heel veel pijn in mijn hart moet ik die twee shows cancellen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Rolf Sanchez jurylid in nieuwe talentenshow Ministars: 'Kan niet wachten' (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden Ministars (video) Bekijk deze video » Rolf Sanchez herkent Gerard Joling niet in Fout maar goud: "Ben jij dat!?" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cancellen
Sanchez vertelt in de emotionele video waarom hij zijn fans moet teleurstellen: "Het lukt mij op dit moment niet om twee shows weg te geven van 100 minuten. Met heel veel pijn in mijn hart moet ik die twee shows cancellen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV