Video: grote brand bij Volvo-dealer in Mijdrecht, vlammen slaan uit het dak

Video: grote brand bij Volvo-dealer in Mijdrecht, vlammen slaan uit het dak

Video: <em>grote brand</em> bij Volvo-dealer in Mijdrecht, vlammen slaan uit het dak Bij de Volvo-dealer in Mijdrecht is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. Verschillende brandweervoertuigen uit de omgeving waren ter plaatse om de brand te bestrijden. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand in het gebouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brand Heemstede: NL-Alert uitgegeven vanwege enorme rookontwikkeling (video) Bekijk deze video » Enorme brand in rijtjeswoning Apeldoorn: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Koningin Máxima op makkelijke schoenen de Peel door (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij de Volvo-dealer in Mijdrecht is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. Verschillende brandweervoertuigen uit de omgeving waren ter plaatse om de brand te bestrijden. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand in het gebouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV