Humberto gemist? Jeroen Stekelenburg reageert op geïrriteerde Louis van Gaal

Humberto gemist? Jeroen Stekelenburg reageert op geïrriteerde Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

De week begon maandag wat moeizaam met een geërgerde Louis Van Gaal op de persconferentie. De irritatie van de bondscoach begon bij een vraag van Jeroen Stekelenburg over Feyenoord-doelman Bijlow. Jeroen Stekelenburg was gisteren te gast bij Humberto Tan en vertelt: "Ik denk dat hij denkt dat ik er iets anders mee bedoel. En dat is niet zo", aldus Jeroen. Bekijk het Humberto op Zaterdag-fragment hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Jeroen Stekelenburg reageert op geïrriteerde <em>Louis van Gaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. De week begon maandag wat moeizaam met een geërgerde Louis Van Gaal op de persconferentie. De irritatie van de bondscoach begon bij een vraag van Jeroen Stekelenburg over Feyenoord-doelman Bijlow. Jeroen Stekelenburg was gisteren te gast bij Humberto Tan en vertelt: "Ik denk dat hij denkt dat ik er iets anders mee bedoel. En dat is niet zo", aldus Jeroen. Bekijk het Humberto op Zaterdag-fragment hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Louis van Gaal bij Humberto: 'Zo staat Oranje er nu voor, in aanloop naar WK in Qatar' Bekijk deze video » René van der Gijp schrikt van beelden uitvaart Queen Elizabeth II: "Was dat Humberto Tan?" Bekijk deze video »
TV :
Humberto gemist? Jeroen Stekelenburg reageert op geïrriteerde Louis van Gaal

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV