Humberto: Roxane Knetemann wil best commentator Maarten Ducrot vervangen

Humberto: Roxane Knetemann wil best commentator Maarten Ducrot vervangen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Naast Jeroen Stekelenburg en Lucille Werner was ook Roxane Knetemann te gast bij Humberto op Zaterdag. Humberto en Jeroen vinden dat Roxane best wel Maarten Ducrot kan vervangen als commentator? Maar zou ze dit willen? Het lijkt erop van wel. Ze verzorgde onlangs het commentaar bij de wedstrijd van wielrenster Annemieke van Vleuten en zegt bij Humberto: "Ik zou het supergraag willen, maar soms moet je een beetje geduld hebben." Bekijk het Humberto op Zaterdag-fragment hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Roxane Knetemann wil best commentator <em>Maarten Ducrot</em> vervangen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Naast Jeroen Stekelenburg en Lucille Werner was ook Roxane Knetemann te gast bij Humberto op Zaterdag. Humberto en Jeroen vinden dat Roxane best wel Maarten Ducrot kan vervangen als commentator? Maar zou ze dit willen? Het lijkt erop van wel. Ze verzorgde onlangs het commentaar bij de wedstrijd van wielrenster Annemieke van Vleuten en zegt bij Humberto: "Ik zou het supergraag willen, maar soms moet je een beetje geduld hebben." Bekijk het Humberto op Zaterdag-fragment hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal zorgt voor hilariteit als zangscout bij Humberto: "Dan kun je nu Truus bellen!" Bekijk deze video » Zien: MEAU zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij Humberto op zondag Bekijk deze video »
TV :
Humberto: Roxane Knetemann wil best commentator Maarten Ducrot vervangen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV