Mooie beelden in Hart van Nederland: waterpret in Tilburg voor honden én baasjes

Mooie beelden in Hart van Nederland: waterpret in Tilburg voor honden én baasjes

Zondag 25 september 2022 om 23:11

Mooie beelden in <em>Hart van Nederland</em>: waterpret in Tilburg voor honden én baasjes In Tilburg konden dit weekend honden en baasjes genieten van een heuze hondenplons. Het plaatselijke zwembad wordt binnenkort weer leeggehaald, nu het zomerseizoen voorbij is. En daarom mogen de honden een keer genieten van het frisse water. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: grote brand bij Volvo-dealer in Mijdrecht, vlammen slaan uit het dak Bekijk deze video » Video: ook ijsbanen gaan zware winter tegemoet door energieprijzen Bekijk deze video » Video: Arjen Robben en Robin van Persie krijgen hoogste KNVB-onderscheiding Bekijk deze video »
Nieuws :

In Tilburg konden dit weekend honden en baasjes genieten van een heuze hondenplons. Het plaatselijke zwembad wordt binnenkort weer leeggehaald, nu het zomerseizoen voorbij is. En daarom mogen de honden een keer genieten van het frisse water.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's