Married at First Sight - Match or Mistake: Roxy boos om kus Kendall en Jesse

Married at First Sight - Match or Mistake: Roxy boos om kus Kendall en Jesse

In Married at First Sight - Match or Mistake zijn de getrouwde stellen die aan elkaar zijn gekoppeld door de wetenschap zeker niet allemaal in de wolken. Kendall was al vrij snel klaar met haar echtgenoot Rizwan en vond in de groep een andere ‘match’. De eveneens pasgetrouwde Jesse zag ze wel zitten, en ze geeft nu toe zelfs ‘een klein kusje’ met hem te hebben gedeeld. Jesse was echter samen met Roxy, en ondanks dat ze al klaar waren met elkaar is Roxy niet blij met hoe de twee met haar zijn omgegaan…

Bekijk het fragment van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder.

Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight - Match or Mistake</em>: Roxy boos om kus Kendall en Jesse In Married at First Sight - Match or Mistake zijn de getrouwde stellen die aan elkaar zijn gekoppeld door de wetenschap zeker niet allemaal in de wolken. Kendall was al vrij snel klaar met haar echtgenoot Rizwan en vond in de groep een andere ‘match’. De eveneens pasgetrouwde Jesse zag ze wel zitten, en ze geeft nu toe zelfs ‘een klein kusje’ met hem te hebben gedeeld. Jesse was echter samen met Roxy, en ondanks dat ze al klaar waren met elkaar is Roxy niet blij met hoe de twee met haar zijn omgegaan… Bekijk het fragment van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder. Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight - Match or Mistake: Kendall in tranen na ruzie met Rizwan Bekijk deze video » Zien: Kendall stelt partnerruil voor in Married at First Sight - Match or Mistake Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight - Match or Mistake: Roxy boos om kus Kendall en Jesse

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV