Miljoenenjacht: winnaar ligt te 'slapen' als Winston prijs komt uitreiken

Miljoenenjacht: winnaar ligt te 'slapen' als Winston prijs komt uitreiken

Maandag 26 september 2022 om 12:27

In Postcode Loterij Miljoenenjacht is Winston Gerschtanowitz even bang dat het helemaal misgaat tijdens de live-uitzending. Hij belt namelijk aan bij de winnaar om een mooie prijs uit te reiken, maar het is donker in de woning en er wordt niet opengedaan. “Vroeg op bed, ja dat kan twee dingen betekenen. Dat laten we maar even in het midden”, aldus Winston.

Lees verder onder de video.

<em>Miljoenenjacht</em>: winnaar ligt te 'slapen' als Winston prijs komt uitreiken In Postcode Loterij Miljoenenjacht is Winston Gerschtanowitz even bang dat het helemaal misgaat tijdens de live-uitzending. Hij belt namelijk aan bij de winnaar om een mooie prijs uit te reiken, maar het is donker in de woning en er wordt niet opengedaan. “Vroeg op bed, ja dat kan twee dingen betekenen. Dat laten we maar even in het midden”, aldus Winston. Lees verder onder de video. Verstoort Winston een vrijpartij?Op een gegeven moment komt de man des huizes toch naar beneden om Winston te verwelkomen, hij lag naar eigen zeggen al op bed samen met zijn partner. Op social media wordt gesuggereerd dat hij niet lag te slapen, maar dat er een vrijpartij ruw werd verstoord… Bekijk de beelden van Postcode Loterij Miljoenenjacht hierboven. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Miljoenenjacht: Linda de Mol belt vriend Bertha, die 488.000 euro won Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro Bekijk deze video »
TV :

Verstoort Winston een vrijpartij?
Op een gegeven moment komt de man des huizes toch naar beneden om Winston te verwelkomen, hij lag naar eigen zeggen al op bed samen met zijn partner. Op social media wordt gesuggereerd dat hij niet lag te slapen, maar dat er een vrijpartij ruw werd verstoord…

Bekijk de beelden van Postcode Loterij Miljoenenjacht hierboven.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's