Nadir in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben’

Nadir in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben’

In Een Jaar Van Je Leven heeft Zoë een nogal gecompliceerd gesprek met Nadir. De twee hebben eerder met elkaar gezoend, maar een relatie zit er volgens hen niet in. Maar het is nu wel de vraag wat ze nou wel en niet mogen uitspoken, aangezien ze ‘vrienden’ zijn. Ze bespreken een eerdere ‘respectloze’ actie van Nadir. “Dus ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben?”

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Nadir in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben’ In Een Jaar Van Je Leven heeft Zoë een nogal gecompliceerd gesprek met Nadir. De twee hebben eerder met elkaar gezoend, maar een relatie zit er volgens hen niet in. Maar het is nu wel de vraag wat ze nou wel en niet mogen uitspoken, aangezien ze ‘vrienden’ zijn. Ze bespreken een eerdere ‘respectloze’ actie van Nadir. “Dus ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben?” Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Heftig nieuws voor Gerry in Een Jaar Van Je Leven: "Ik moet nu weg!" (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: heeft Wendy wel of niet zitten tongzoenen met Nadir? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV