Leila draait door in Een Jaar Van Je Leven: "Ik ben rustig!" (video)

Leila draait door in Een Jaar Van Je Leven: "Ik ben rustig!" (video)

Leila draait door in de loods van het SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven. Haar medebewoners vragen aan haar of het gaat en dat ze rustig moet doen: "Ik doe rustig", zegt ze terwijl ze een ovenschaal op de grond gooit. "Ik heb echt fucking schijt vandaag." Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Leila draait door in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Ik ben rustig!&quot; (video) Leila draait door in de loods van het SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven. Haar medebewoners vragen aan haar of het gaat en dat ze rustig moet doen: "Ik doe rustig", zegt ze terwijl ze een ovenschaal op de grond gooit. "Ik heb echt fucking schijt vandaag." Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: heeft Wendy wel of niet zitten tongzoenen met Nadir? (video) Bekijk deze video » Nadir in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV