Andy van der Meijde flirt met Fajah Lourens: "Ik eet je op" (Andy vs. Wesley)

Andy van der Meijde flirt met Fajah Lourens: "Ik eet je op" (Andy vs. Wesley)

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder was gisteren (26 september) direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. We zagen dat Andy van der Meijde langs ging bij Fajah Lourens. Ze gaat gezond koken voor de mannen en Andy haalde de boodschappen. Hij kan het niet laten om met de krullenbol te flirten. Bekijk een fragment hieronder.

Lekker kikkererwtje
"Ik eet hem helemaal op" wil Andy zeggen over de burger die Fajah zal gaan maken en mompelt erachter "Ik eet je helemaal op." Hij vindt de brunette een lekker kikkererwtje. Fajah kan er wel om lachen. Bekijk de beelden hieronder.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

<em>Andy van der Meijde</em> flirt met <em>Fajah Lourens</em>: &quot;Ik eet je op&quot; (<em>Andy vs. Wesley</em>) Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder was gisteren (26 september) direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. We zagen dat Andy van der Meijde langs ging bij Fajah Lourens. Ze gaat gezond koken voor de mannen en Andy haalde de boodschappen. Hij kan het niet laten om met de krullenbol te flirten. Bekijk een fragment hieronder. Lekker kikkererwtje"Ik eet hem helemaal op" wil Andy zeggen over de burger die Fajah zal gaan maken en mompelt erachter "Ik eet je helemaal op." Hij vindt de brunette een lekker kikkererwtje. Fajah kan er wel om lachen. Bekijk de beelden hieronder. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Andy vs. Wesley gemist? "Mijn dochter kan nog beter voetballen dan jullie" Bekijk deze video » Telefoongesprek Andy vs Wesley: Andy van der Meijde vraagt naar seksleven Wesley Sneijder Bekijk deze video »
TV :
Andy van der Meijde flirt met Fajah Lourens: "Ik eet je op" (Andy vs. Wesley)

Actuele video's

Meer actuele video's