Andy van der Meijde maakt flauwe grap: "Alleen een held in dit dorp" (Andy vs. Wesley)

Andy van der Meijde maakt flauwe grap: "Alleen een held in dit dorp" (Andy vs. Wesley)

Dinsdag 27 september 2022 om 16:29

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. We zagen in de uitzending van gisteren een trainfragment van Andy waarin hij zegt dat hij het mooi vindt dat de amateurvoetballers naar hem luisteren. Ondanks zijn flauwe grappen vinden de voetballers het leuk dat Andy bij hen langskomt.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.

Andy van der Meijde maakt flauwe grap: &quot;Alleen een held in dit dorp&quot; (<em>Andy vs. Wesley</em>) Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag direct na Veronica Offside te zien bij Veronica. We zagen in de uitzending van gisteren een trainfragment van Andy waarin hij zegt dat hij het mooi vindt dat de amateurvoetballers naar hem luisteren. Ondanks zijn flauwe grappen vinden de voetballers het leuk dat Andy bij hen langskomt. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Andy van der Meijde vertelt hilarisch verhaal over huwelijk: "Ik wilde helemaal niet trouwen!" Bekijk deze video » Andy van der Meijde flirt met Fajah Lourens: "Ik eet je op" (Andy vs. Wesley) Bekijk deze video »
TV :
Andy van der Meijde maakt flauwe grap: "Alleen een held in dit dorp" (Andy vs. Wesley)

Actuele video's

Meer actuele video's