Liefde spat er niet van af tijdens jeu-de-boulen (Lang Leve De Liefde)

Liefde spat er niet van af tijdens jeu-de-boulen (Lang Leve De Liefde)

Vanavond zien we in Lang Leve De Liefde een koppel dat elkaar nog goed moet leren kennen. Tijdens het jeu-de-boulen verloopt het gesprek wat stroef en de liefde lijkt er nog niet helemaal van af te spatten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Liefde spat er niet van af tijdens jeu-de-boulen (<em>Lang Leve De Liefde</em>) Vanavond zien we in Lang Leve De Liefde een koppel dat elkaar nog goed moet leren kennen. Tijdens het jeu-de-boulen verloopt het gesprek wat stroef en de liefde lijkt er nog niet helemaal van af te spatten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Kijkers kunnen Lang Leve de Liefde-date niet uitstaan: "Wat een bitch!" Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: tiramisu maken of een wijnproeverij in de hottub? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's