Bekijk de eerste beelden van nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE aflevering 1

Bekijk de eerste beelden van nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE aflevering 1

FIVE LIVE is de nieuwe Nederlandse serie van dit moment! Zondag 2 oktober zien we de eerste aflevering bij SBS6, bekijk hieronder alvast een fragment met Sara, gespeeld door Linda de Mol, en haar manager (Roeland Fernhout).

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van nieuwe SBS6-serie <em>FIVE LIVE</em> aflevering 1 FIVE LIVE is de nieuwe Nederlandse serie van dit moment! Zondag 2 oktober zien we de eerste aflevering bij SBS6, bekijk hieronder alvast een fragment met Sara, gespeeld door Linda de Mol, en haar manager (Roeland Fernhout). Lees verder onder de video. Boos op managerIn het fragment hierboven zien we de manager, die door Roeland Fernhout wordt gespeeld en Linda de Mol als presentatrice Sara. Sara kan het niet hebben dat haar manager haar vraagt of wat 'warmer' te doen. Ze uit kritiek op haar collega en ex-man Roderik, gespeeld door Waldemar Torenstra. Bekijk het fragment hierboven De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de eerste beelden van nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE aflevering 1

Boos op manager
In het fragment hierboven zien we de manager, die door Roeland Fernhout wordt gespeeld en Linda de Mol als presentatrice Sara. Sara kan het niet hebben dat haar manager haar vraagt of wat 'warmer' te doen. Ze uit kritiek op haar collega en ex-man Roderik, gespeeld door Waldemar Torenstra. Bekijk het fragment hierboven

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV