Poldermocro's: Ayoub valt in slaap bij kapper en wordt wakker met dikke baard

Poldermocro's: Ayoub valt in slaap bij kapper en wordt wakker met dikke baard

Donderdag 29 september 2022 om 15:42

In Poldermocro's brengt Ayoub een bezoek aan de Marokkaanse kapper. Hij is daar zo ontspannen dat hij in slaap valt, de kapper besluit los te gaan en zijn baard te verven. “En toen werd ik ineens wakker met een veel dikkere baard. Ik bedoel, dat was niet nodig”, aldus Ayoub.

Bekijk de beelden van Poldermocro's hieronder.

Poldermocro's is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Poldermocro's terugkijken bij Gids.tv.

<em>Poldermocro's</em>: Ayoub valt in slaap bij kapper en wordt wakker met dikke baard In Poldermocro's brengt Ayoub een bezoek aan de Marokkaanse kapper. Hij is daar zo ontspannen dat hij in slaap valt, de kapper besluit los te gaan en zijn baard te verven. “En toen werd ik ineens wakker met een veel dikkere baard. Ik bedoel, dat was niet nodig”, aldus Ayoub. Bekijk de beelden van Poldermocro's hieronder. Poldermocro's is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Poldermocro's terugkijken bij Gids.tv. Vide: Marokkaans-Nederlandse jongeren gaan Poldermocro’s op zoek naar hun identiteit Bekijk deze video » Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Poldermocro's Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's