Zien: Slachtoffers Jeffrey Dahmer vinden nieuwe Netflix-succes "te heftig"

Zien: Slachtoffers Jeffrey Dahmer vinden nieuwe Netflix-succes "te heftig"

Het is een televisieserie waar het veel over gaat bij koffieautomaten en op social media: Dahmer, een fictieserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Evan Peters zet een geweldige rol naar als de gek Dahmer. Toch is er ook een groep mensen die niet zo gecharmeerd is van de serie.

Zien: Slachtoffers <em>Jeffrey Dahmer</em> vinden nieuwe Netflix-succes &quot;te heftig&quot; Het is een televisieserie waar het veel over gaat bij koffieautomaten en op social media: Dahmer, een fictieserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Evan Peters zet een geweldige rol naar als de gek Dahmer. Toch is er ook een groep mensen die niet zo gecharmeerd is van de serie. TraumatischVoor veel van de slachtoffers en de nabestaanden van de slachtoffers van Jeffrey Dahmer is het een eng realistische serie en dus zeer traumatisch: "Waarom kijken we hier naar? Het is echt verschrikkelijk om naar te kijken, maar je gaat toch doorkijken." Lees ook onze serierecensie van Dahmer. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Monster: The Jeffrey Dahmer Story kunt kijken.
Serie :
Zien: Slachtoffers Jeffrey Dahmer vinden nieuwe Netflix-succes "te heftig"

Traumatisch
Voor veel van de slachtoffers en de nabestaanden van de slachtoffers van Jeffrey Dahmer is het een eng realistische serie en dus zeer traumatisch: "Waarom kijken we hier naar? Het is echt verschrikkelijk om naar te kijken, maar je gaat toch doorkijken."

Lees ook onze serierecensie van Dahmer.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je Monster: The Jeffrey Dahmer Story kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV