Max Verstappen baalt na afloop van GP Singapore: "Het is altijd een teamprestatie"

Max Verstappen baalt na afloop van GP Singapore: "Het is altijd een teamprestatie"

Zondag 2 oktober 2022 om 20:33

Max Verstappen is zondag als zevende geëindigd tijdens de Grand Prix van Singapore. De kans dat hij zijn wereldtitel zou prolongeren was niet heel groot, maar met Verstappen weet je het natuurlijk nooit.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> baalt na afloop van <em>GP Singapore</em>: &quot;Het is altijd een teamprestatie&quot; Max Verstappen is zondag als zevende geëindigd tijdens de Grand Prix van Singapore. De kans dat hij zijn wereldtitel zou prolongeren was niet heel groot, maar met Verstappen weet je het natuurlijk nooit. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Verstappen"Het is altijd een teamprestatie. Ik mag fouten maken en het team mag fouten maken, maar hier kom ik natuurlijk niet voor", aldus Max Verstappen. De omstandigheden voor de race, waar hij startte vanaf position 8, waren verre van ideaal. Vanwege heftige regen begon de wedstrijd later, en zijn kwalificatie gisteren verliep ook allerminst soepeltjes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Max Verstappen baalt na afloop van GP Singapore: "Het is altijd een teamprestatie"

Reactie Verstappen
"Het is altijd een teamprestatie. Ik mag fouten maken en het team mag fouten maken, maar hier kom ik natuurlijk niet voor", aldus Max Verstappen. De omstandigheden voor de race, waar hij startte vanaf position 8, waren verre van ideaal. Vanwege heftige regen begon de wedstrijd later, en zijn kwalificatie gisteren verliep ook allerminst soepeltjes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's