Humberto op zondag: Floor Jansen toert volgend jaar door Nederland met nieuwe band en solowerk

Humberto op zondag: Floor Jansen toert volgend jaar door Nederland met nieuwe band en solowerk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op zondag</em>: Floor Jansen toert volgend jaar door Nederland met nieuwe band en solowerk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Floor Jansen heeft wereldwijd succes als frontvrouw van de Finse metalband Nightwish, en sinds haar deelname aan Beste Zangers is ze ook in Nederland uitgegroeid tot een fenomeen. Nu besluit ze het over een andere boeg te gooien: in maart 2023 komt haar eerste soloalbum uit en Jansen zal ook op tournee gaan door Nederland - met een nieuwe band en veel aandacht voor haar eigen nummers. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto op zondag: Floor Jansen toert volgend jaar door Nederland met nieuwe band en solowerk

Zangeres Floor Jansen heeft wereldwijd succes als frontvrouw van de Finse metalband Nightwish, en sinds haar deelname aan Beste Zangers is ze ook in Nederland uitgegroeid tot een fenomeen. Nu besluit ze het over een andere boeg te gooien: in maart 2023 komt haar eerste soloalbum uit en Jansen zal ook op tournee gaan door Nederland - met een nieuwe band en veel aandacht voor haar eigen nummers.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV