Zien: Albert Verlinde wil conflict met Humberto Tan graag uitpraten

Zien: Albert Verlinde wil conflict met Humberto Tan graag uitpraten

Zien: <em>Albert Verlinde</em> wil conflict met <em>Humberto Tan</em> graag uitpraten Showbizzgoeroe Albert Verlinde zit dertig jaar in het televisievak en dat werd in Shownieuws uitgebreid gevierd. Verlinde ging in gesprek met zijn collega Bart Ettekoven, die benieuwd was of er mensen zijn die de telefoon niet oppakken als Verlinde belt. Hij heeft per slot van rekening tientallen bekende gezichten door de mangel gehaald. Ettekoven noemt de naam van Humberto Tan, met wie Verlinde dit jaar in conflict kwam door (valse) beschuldigingen. Verlinde geeft aan dat hij Tan wel kort heeft gesproken, maar hij hoopt op een uitgebreid verzoeningsgesprek. Bekijk de beelden uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Op1 gemist? Albert Verlinde brengt musical Grease terug naar Nederlandse theaters Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Hierom stop ik bij Shownieuws' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Showbizzgoeroe Albert Verlinde zit dertig jaar in het televisievak en dat werd in Shownieuws uitgebreid gevierd. Verlinde ging in gesprek met zijn collega Bart Ettekoven, die benieuwd was of er mensen zijn die de telefoon niet oppakken als Verlinde belt. Hij heeft per slot van rekening tientallen bekende gezichten door de mangel gehaald. Ettekoven noemt de naam van Humberto Tan, met wie Verlinde dit jaar in conflict kwam door (valse) beschuldigingen. Verlinde geeft aan dat hij Tan wel kort heeft gesproken, maar hij hoopt op een uitgebreid verzoeningsgesprek.

Bekijk de beelden uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV