Humberto op zondag: bouwvakker Hermann blaast iedereen weg met 'A Whiter Shade of Pale'

Humberto op zondag: bouwvakker Hermann blaast iedereen weg met 'A Whiter Shade of Pale'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op zondag</em>: bouwvakker Hermann blaast iedereen weg met 'A Whiter Shade of Pale' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. In Humberto Unplugged gaat de redactie van Humberto Tan door heel Nederland op zoek naar de grootste zangtalenten. Deze week streken ze met hun microfoon neer in Enschede, waar opnieuw zes zangers en zangeressen 'auditie' deden - met de kans om een week later op te treden in Humberto op zondag. Bouwvakker Hermann kwam toevallig langs lopen en besloot ook mee te doen. Hij zong 'A Whiter Shade of Pale' van Procol Harum (bijzonder, omdat Royce de Vries - de zoon van Peter - ook in de studio zat) en verdiende pardoes een optreden in de studio. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto op zondag: bouwvakker Hermann blaast iedereen weg met 'A Whiter Shade of Pale'

In Humberto Unplugged gaat de redactie van Humberto Tan door heel Nederland op zoek naar de grootste zangtalenten. Deze week streken ze met hun microfoon neer in Enschede, waar opnieuw zes zangers en zangeressen 'auditie' deden - met de kans om een week later op te treden in Humberto op zondag. Bouwvakker Hermann kwam toevallig langs lopen en besloot ook mee te doen. Hij zong 'A Whiter Shade of Pale' van Procol Harum (bijzonder, omdat Royce de Vries - de zoon van Peter - ook in de studio zat) en verdiende pardoes een optreden in de studio.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV