Humberto op zondag: gaat Vera Bergkamp afscheidsbrief van Khadija Arib voorlezen?

Humberto op zondag: gaat Vera Bergkamp afscheidsbrief van Khadija Arib voorlezen?

Het land staat in brand en ondertussen wordt er in de Tweede Kamer gesteggeld over een vete tussen huidig Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp en haar voorganger Khadija Arib. Die laatste heeft haar afscheid aangekondigd vanwege aanvallen op haar "waardigheid". Volgens de traditie leest de Kamervoorzitter de afscheidsbrief voor, maar gaat dat ook gebeuren?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op zondag</em>: gaat Vera Bergkamp afscheidsbrief van <em>Khadija Arib</em> voorlezen? Het land staat in brand en ondertussen wordt er in de Tweede Kamer gesteggeld over een vete tussen huidig Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp en haar voorganger Khadija Arib. Die laatste heeft haar afscheid aangekondigd vanwege aanvallen op haar "waardigheid". Volgens de traditie leest de Kamervoorzitter de afscheidsbrief voor, maar gaat dat ook gebeuren? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. DinsdagBergkamp en het presidium van de Tweede Kamer willen een onderzoek naar Arib vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. De aantijgingen zijn gedaan in twee anonieme brieven, maar Arib is woest. Volgens haar gaat het hier om een "politieke afrekening", waardoor ze niet anders kan dan afscheid nemen van de Tweede Kamer. Volgens politiek verslaggever Floor Bremer zou Bergkamp de afscheidsbrief van Arib dinsdag moeten voorlezen - een uiterst gênante situatie. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto op zondag: gaat Vera Bergkamp afscheidsbrief van Khadija Arib voorlezen?

Dinsdag
Bergkamp en het presidium van de Tweede Kamer willen een onderzoek naar Arib vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. De aantijgingen zijn gedaan in twee anonieme brieven, maar Arib is woest. Volgens haar gaat het hier om een "politieke afrekening", waardoor ze niet anders kan dan afscheid nemen van de Tweede Kamer. Volgens politiek verslaggever Floor Bremer zou Bergkamp de afscheidsbrief van Arib dinsdag moeten voorlezen - een uiterst gênante situatie.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV