Theo in Lang Leve de Liefde tegen Nancy: 'Flikker op met je relatiemateriaal'

Theo in Lang Leve de Liefde tegen Nancy: 'Flikker op met je relatiemateriaal'

De weinig succesvolle date van Theo en Nancy wordt vervolgd met wat vragen tijdens een potje darts. Als die laatste haar date vraagt of hij snel door heeft of iemand relatiemateriaal is reageert die op duidelijke wijze: 'Ahhh flikker op met je relatiemateriaal. Het is geen koelkast.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Theo in <em>Lang Leve de Liefde</em> tegen Nancy: 'Flikker op met je relatiemateriaal' De weinig succesvolle date van Theo en Nancy wordt vervolgd met wat vragen tijdens een potje darts. Als die laatste haar date vraagt of hij snel door heeft of iemand relatiemateriaal is reageert die op duidelijke wijze: 'Ahhh flikker op met je relatiemateriaal. Het is geen koelkast.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Liefde spat er niet van af tijdens jeu-de-boulen (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Theo en Nancy zijn duidelijk GEEN match Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV