ARIA: Tania Kross legt uit wat een aria eigenlijk precies is

ARIA: Tania Kross legt uit wat een aria eigenlijk precies is

ARIA is zondag begonnen met het tweede seizoen van de zangwedstrijd voor operasterren. In de show brengen operazangers en -zangeressen elke week een aria ten gehore en zij worden beoordeeld door de jury. Tania Kross is een van deze juryleden, en zij laat in het programma weten wat een aria eigenlijk precies is. “Een aria is een moment in een opera waarop het personage even stil staat en reflecteert op wat er dan op dat moment gebeurt.”

Bekijk het fragment van ARIA hieronder.

Het nieuwe seizoen van ARIA is sinds zondag 2 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

<em>ARIA</em>: Tania Kross legt uit wat een aria eigenlijk precies is ARIA is zondag begonnen met het tweede seizoen van de zangwedstrijd voor operasterren. In de show brengen operazangers en -zangeressen elke week een aria ten gehore en zij worden beoordeeld door de jury. Tania Kross is een van deze juryleden, en zij laat in het programma weten wat een aria eigenlijk precies is. “Een aria is een moment in een opera waarop het personage even stil staat en reflecteert op wat er dan op dat moment gebeurt.” Bekijk het fragment van ARIA hieronder. Het nieuwe seizoen van ARIA is sinds zondag 2 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Finale ARIA: Elenora zingt - Vien, diletto e in ciel la luna (Bellini) Bekijk deze video » Omroep MAX zoekt operatalent voor nieuw seizoen ARIA: bekijk de oproep Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV