Schiphol maandag: opnieuw lange rijen, ondervond ook Heleen van Royen (video)

Schiphol maandag: opnieuw lange rijen, ondervond ook Heleen van Royen (video)

BN'ers genieten (gelukkig) geen uitzonderingspositie op Schiphol en moeten net als alle andere reizigers (zonder een Privium lidmaatschap) urenlang in de rij wachten, zonder te weten of ze hun vlucht überhaupt gaan halen. Dat ondervond Heleen van Royen maandag ook, toen bleek dat de chaos op de luchthaven nog altijd niet opgelost is.

'4,5 uur bezig'
De schrijfster nam samen met haar vriend Bart plaats in de ellenlange rijen voor de security en maakte daar een heuse fotocollage van: 'Langer wachten dan vliegen', 'Als niemand meer klaagt, wordt het wellicht ook niet opgelost' en '4,5 uur bezig' waren enkele opmerkingen die ze daarbij plaatste.

De beelden van een wachtende Heleen van Royen op Schiphol zie je hieronder

Schiphol maandag: opnieuw lange rijen, ondervond ook <em>Heleen van Royen</em> (video) BN'ers genieten (gelukkig) geen uitzonderingspositie op Schiphol en moeten net als alle andere reizigers (zonder een Privium lidmaatschap) urenlang in de rij wachten, zonder te weten of ze hun vlucht überhaupt gaan halen. Dat ondervond Heleen van Royen maandag ook, toen bleek dat de chaos op de luchthaven nog altijd niet opgelost is. '4,5 uur bezig'De schrijfster nam samen met haar vriend Bart plaats in de ellenlange rijen voor de security en maakte daar een heuse fotocollage van: 'Langer wachten dan vliegen', 'Als niemand meer klaagt, wordt het wellicht ook niet opgelost' en '4,5 uur bezig' waren enkele opmerkingen die ze daarbij plaatste. De beelden van een wachtende Heleen van Royen op Schiphol zie je hieronder Bekijk ook Schiphol: ook oud-premier Balkenende moet in de rij (video) Bekijk deze video » Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt Bekijk deze video »
Show :
Schiphol maandag: opnieuw lange rijen, ondervond ook Heleen van Royen (video)


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV