Vandaag Offside gemist? Andy van der Meijde ziet foto Jan Smit: 'Eet veel kibbeling!'

Vandaag Offside gemist? Andy van der Meijde ziet foto Jan Smit: 'Eet veel kibbeling!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Offside</em> gemist? Andy van der Meijde ziet foto Jan Smit: 'Eet veel kibbeling!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Afgelopen weekend ging heel Twitter los over een foto van Jan Smit op de tribune bij een wedstrijd van FC Volendam. De voorzitter van de club stond niet zo flatteus op de foto. Andy van der Meijde onthult in Veronica Offside wat het probleem is: 'Die eet te veel kibbeling!' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgelopen weekend ging heel Twitter los over een foto van Jan Smit op de tribune bij een wedstrijd van FC Volendam. De voorzitter van de club stond niet zo flatteus op de foto. Andy van der Meijde onthult in Veronica Offside wat het probleem is: 'Die eet te veel kibbeling!'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV