Chateau Meiland gemist? Martien wordt weggestuurd door agressieve man (video)

Chateau Meiland gemist? Martien wordt weggestuurd door agressieve man (video)

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 oktober. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Martien wordt weggestuurd door agressieve man (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 oktober. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Lees verder onder de video. De familie Meiland is opnieuw op huizenjacht in Frankrijk. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Want Fransen kunnen het niet waarderen als je zomaar op onderzoek uitgaat, weet Martien nu ook. Je ziet het in bovenstaand fragment van Chateau Meiland. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De familie Meiland is opnieuw op huizenjacht in Frankrijk. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Want Fransen kunnen het niet waarderen als je zomaar op onderzoek uitgaat, weet Martien nu ook. Je ziet het in bovenstaand fragment van Chateau Meiland.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV