Chateau Meiland: Martien zeer emotioneel na weerzien ernstig zieke Nadège (video)

Chateau Meiland: Martien zeer emotioneel na weerzien ernstig zieke Nadège (video)

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 oktober. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Ze hebben lief en leed met elkaar gedeeld tijdens de roerige jaren van de familie Meiland in Frankrijk: huishoudster Nadège, Martien en Erica. Maandag zag je in Chateau Meiland een emotioneel weerzien.

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien zeer emotioneel na weerzien ernstig zieke Nadège (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 3 oktober. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Ze hebben lief en leed met elkaar gedeeld tijdens de roerige jaren van de familie Meiland in Frankrijk: huishoudster Nadège, Martien en Erica. Maandag zag je in Chateau Meiland een emotioneel weerzien. Lees verder onder de video. ZiekNadege was geruime tijd de vaste huishoudster van de familie Meiland in Frankrijk. Toen de familie weer naar Nederland vertrok, werd het contact minder, maar nu is het dan zover: het emotionele weerzien. Het gaat niet zo goed met Nadège, ze is namelijk ernstig ziek. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ziek
Nadege was geruime tijd de vaste huishoudster van de familie Meiland in Frankrijk. Toen de familie weer naar Nederland vertrok, werd het contact minder, maar nu is het dan zover: het emotionele weerzien. Het gaat niet zo goed met Nadège, ze is namelijk ernstig ziek.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV