Dierendag in HLF8: hoe versiert de 'miljoenpoot' de vrouwtjes?

Dierendag in HLF8: hoe versiert de 'miljoenpoot' de vrouwtjes?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 4 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dierendag</em> in <em>HLF8</em>: hoe versiert de 'miljoenpoot' de vrouwtjes? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 4 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het is vandaag dierendag! In HLF8 aandacht voor huisdieren die niet naast je op de bank liggen. Dierenvriend Floris Göbel heeft een ‘miljoenpoot’ meegenomen en vertelt honderduit waarom dit zo'n interessant diertje is. Bijvoorbeeld, de miljoenpoot versiert zijn vrouwtje door over haar heen te lopen en haar met zijn vele pootjes te masseren. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is vandaag dierendag! In HLF8 aandacht voor huisdieren die niet naast je op de bank liggen. Dierenvriend Floris Göbel heeft een ‘miljoenpoot’ meegenomen en vertelt honderduit waarom dit zo'n interessant diertje is. Bijvoorbeeld, de miljoenpoot versiert zijn vrouwtje door over haar heen te lopen en haar met zijn vele pootjes te masseren.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV