Boer Jan in HLF8 over Remkes aanbeveling bedrijven binnen een jaar te stoppen: "Het kan helemaal niet!"

Boer Jan in HLF8 over Remkes aanbeveling bedrijven binnen een jaar te stoppen: "Het kan helemaal niet!"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Jan</em> in <em>HLF8</em> over <em>Remkes</em> aanbeveling bedrijven binnen een jaar te stoppen: &quot;Het kan helemaal niet!&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 een fragment van Johan Remkes die eindelijk met zijn stikstofrapport naar buiten komt. Volgens Remkes is het eerlijke verhaal dat de maatregelen veel te lang vooruit zijn geschoven. Een deadline op korte termijn is noodzakelijk en dus moet er vastgehouden worden aan de gestelde doelstellingen van 2030. Boer JanBoer Jan, winnaar van Expeditie Robinson 2018 was wel benieuwd naar wat Remkes te zeggen had. Maar wat Jan betreft kan het helemaal niet, dat bedrijven binnen een jaar zouden moeten ophoepelen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In HLF8 een fragment van Johan Remkes die eindelijk met zijn stikstofrapport naar buiten komt. Volgens Remkes is het eerlijke verhaal dat de maatregelen veel te lang vooruit zijn geschoven. Een deadline op korte termijn is noodzakelijk en dus moet er vastgehouden worden aan de gestelde doelstellingen van 2030.

Boer Jan
Boer Jan, winnaar van Expeditie Robinson 2018 was wel benieuwd naar wat Remkes te zeggen had. Maar wat Jan betreft kan het helemaal niet, dat bedrijven binnen een jaar zouden moeten ophoepelen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV