Durk van Tuinen over de grote problemen in de visserijsector (HLF8)

Durk van Tuinen over de grote problemen in de visserijsector (HLF8)

<em>Durk van Tuinen</em> over de grote problemen in de <em>visserijsector</em> (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Durk van Tuinen van de Nederlandse Vissersbond is bij HLF8 te gast om over de problemen in de visserijsector te vertellen. Deze sector zit diep in de problemen; de helft van de vloot stopt terwijl voor degenen die op korte termijn door willen, de kosten zijn verdubbeld. Voormalig staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer uit Volendam kan erover meepraten. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Durk van Tuinen van de Nederlandse Vissersbond is bij HLF8 te gast om over de problemen in de visserijsector te vertellen. Deze sector zit diep in de problemen; de helft van de vloot stopt terwijl voor degenen die op korte termijn door willen, de kosten zijn verdubbeld. Voormalig staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer uit Volendam kan erover meepraten.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV