Steenrijk, Straatarm: Jaimy en Mira (Temptation Island) halen geld op voor alleenstaande moeder Lianne (video)

Steenrijk, Straatarm: Jaimy en Mira (Temptation Island) halen geld op voor alleenstaande moeder Lianne (video)

In de aflevering van Steenrijk, straatarm van vanavond ruilen influencers Jaimy en Mira hun luxe leventje tijdelijk met dat van alleenstaande moeder Lianne Bessels en haar drie dochters. Zij heeft gezondheidsproblemen en heeft weinig te besteden. Na afloop van de wisselweek, vindt een emotionele ontmoeting plaats. Jaimy en Mira hebben nog een verrassing in petto voor Lianne.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Jaimy en Mira (<em>Temptation Island</em>) halen geld op voor alleenstaande moeder Lianne (video) In de aflevering van Steenrijk, straatarm van vanavond ruilen influencers Jaimy en Mira hun luxe leventje tijdelijk met dat van alleenstaande moeder Lianne Bessels en haar drie dochters. Zij heeft gezondheidsproblemen en heeft weinig te besteden. Na afloop van de wisselweek, vindt een emotionele ontmoeting plaats. Jaimy en Mira hebben nog een verrassing in petto voor Lianne. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije Bekijk deze video » Programma Steenrijk, straatarm en ander "armoede-amusement" onder vuur Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV