Sam Hagens in Vandaag Inside over stikstofadvies van Johan Remkes: "Hij heeft het ongelooflijk goed gedaan"

Sam Hagens in Vandaag Inside over stikstofadvies van Johan Remkes: "Hij heeft het ongelooflijk goed gedaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sam Hagens</em> in <em>Vandaag Inside</em> over stikstofadvies van <em>Johan Remkes</em>: &quot;Hij heeft het ongelooflijk goed gedaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside wordt het stikstofrapport van Johan Remkes besproken. De heren, waaronder politiek verslaggever Sam Hagens, zijn het erover eens dat hij het goed gedaan heeft. Remkes heeft de emotie van de boeren benoemd. Hij heeft alle partijen bij elkaar gebracht, de politici waren blij, boeren blij, iedereen blij. Of toch niet? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside wordt het stikstofrapport van Johan Remkes besproken. De heren, waaronder politiek verslaggever Sam Hagens, zijn het erover eens dat hij het goed gedaan heeft. Remkes heeft de emotie van de boeren benoemd. Hij heeft alle partijen bij elkaar gebracht, de politici waren blij, boeren blij, iedereen blij. Of toch niet?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV