Gouden Televizier-Ring: Zullen de briefjes van oma helpen De Bevers te laten winnen?

Gouden Televizier-Ring: Zullen de briefjes van oma helpen De Bevers te laten winnen?

Donderdag 6 oktober 2022 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Woensdag 5 oktober ging het in Jinek over de Gouden Televizier-Ring. Vanavond is het eindelijk zover. Dan gaan we zien wie deze prijs wint. Wordt het de vlijmscherpe satire van Even Tot Hier, de spannende klopjacht op BN'ers van Jachtseizoen of toch de outsider van dit jaar; de gezellige Brabantse reallifesoap van De Bevers?

Briefjes van oma
Hoewel De Bevers geen top kijkcijfers hebben, is Angela de Jong toch bang dat de realityserie vanavond gaat winnen. Dit vertelde ze gisteren bij Op1 aan tafel. De bevertjes, die te gast waren bij Jinek, vertellen dat er inderdaad veel is gedaan om stemmen binnen te halen. De oma van Kees Stevens gooit zelfs briefjes in de brievenbus van de buren om stemmen te krijgen voor Kees en John de Bever. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder.

Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gouden Televizier-Ring</em>: Zullen de briefjes van oma helpen <em>De Bevers</em> te laten winnen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Woensdag 5 oktober ging het in Jinek over de Gouden Televizier-Ring. Vanavond is het eindelijk zover. Dan gaan we zien wie deze prijs wint. Wordt het de vlijmscherpe satire van Even Tot Hier, de spannende klopjacht op BN'ers van Jachtseizoen of toch de outsider van dit jaar; de gezellige Brabantse reallifesoap van De Bevers? Briefjes van omaHoewel De Bevers geen top kijkcijfers hebben, is Angela de Jong toch bang dat de realityserie vanavond gaat winnen. Dit vertelde ze gisteren bij Op1 aan tafel. De bevertjes, die te gast waren bij Jinek, vertellen dat er inderdaad veel is gedaan om stemmen binnen te halen. De oma van Kees Stevens gooit zelfs briefjes in de brievenbus van de buren om stemmen te krijgen voor Kees en John de Bever. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: eerste aflevering van Oplichters Aangepakt zal grote impact hebben op Nederlanders Bekijk deze video » Eva Jinek tegen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: ‘Blijf van mijn Roelof af!’ Bekijk deze video »
TV :
Gouden Televizier-Ring: Zullen de briefjes van oma helpen De Bevers te laten winnen?

Actuele video's

Meer actuele video's