Soy Kroon nerveus voor speech als hij Televisier-Ster Talent wint (video)

Soy Kroon nerveus voor speech als hij Televisier-Ster Talent wint (video)

Soy Kroon maakt donderdagavond kans om de Televisier-Ster Talent in de wacht te slepen. De acteur vertelt in Koffietijd dat hij nog niet echt zenuwachtig is voor de prijsuitreiking. Maar hij voelt wel spanningen voor de speech die hij moet geven als hij wint. “Dat is het enige wat nog niet helemaal op orde is in mijn hoofd. Dus mocht ik winnen, dan laat ik het ook een beetje aan het moment over.”

Bekijk de video van Koffietijd met Soy Kroon hieronder.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

<em>Soy Kroon</em> nerveus voor speech als hij Televisier-Ster Talent wint (video) Soy Kroon maakt donderdagavond kans om de Televisier-Ster Talent in de wacht te slepen. De acteur vertelt in Koffietijd dat hij nog niet echt zenuwachtig is voor de prijsuitreiking. Maar hij voelt wel spanningen voor de speech die hij moet geven als hij wint. “Dat is het enige wat nog niet helemaal op orde is in mijn hoofd. Dus mocht ik winnen, dan laat ik het ook een beetje aan het moment over.” Bekijk de video van Koffietijd met Soy Kroon hieronder. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. De Bevers over Gouden Televizier-Ring: ‘Iedereen denkt dat we winnen’ Bekijk deze video » StukTV over hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "Het is onwerkelijk" Bekijk deze video »
TV :
Soy Kroon nerveus voor speech als hij Televisier-Ster Talent wint (video)

Actuele video's

Meer actuele video's