Animatieserie ONI: Thunder God’s Tale 21 oktober bij Netflix, bekijk de trailer

Animatieserie ONI: Thunder God’s Tale 21 oktober bij Netflix, bekijk de trailer

Vanaf 21 oktober kun je kijken naar de animatie miniserie ONI: Thunder God’s Tale. Het verhaal speelt zich af in een wereld vol met Japanse mythologische vreemde goden en monsters. Onari is een van de dochters en ze is vastbesloten om in de voetsporen te treden van de machtige helden. Ze gaat op avontuur om haar eigen krachten te ontdekken. Maar kan ze haar vredige dorp beschermen tegen de dreiging van de mysterieuze vijanden van de goden, de 'Oni'?

ONI: Thunder God’s Tale is vanaf 21 oktober te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van ONI: Thunder God’s Tale bekijken.

Animatieserie <em>ONI: Thunder God’s Tale</em> 21 oktober bij Netflix, bekijk de trailer Vanaf 21 oktober kun je kijken naar de animatie miniserie ONI: Thunder God’s Tale. Het verhaal speelt zich af in een wereld vol met Japanse mythologische vreemde goden en monsters. Onari is een van de dochters en ze is vastbesloten om in de voetsporen te treden van de machtige helden. Ze gaat op avontuur om haar eigen krachten te ontdekken. Maar kan ze haar vredige dorp beschermen tegen de dreiging van de mysterieuze vijanden van de goden, de 'Oni'? ONI: Thunder God’s Tale is vanaf 21 oktober te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van ONI: Thunder God’s Tale bekijken. Trailer Guillermo del Toro's cabinet of curiosities: 25 oktober bij Netflix Bekijk deze video » Trailer: verbluffend mooie natuurserie Island of the Sea Wolves vanaf 11 oktober op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Animatieserie ONI: Thunder God’s Tale 21 oktober bij Netflix, bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV