John de Bever op rode loper Gouden Televizier-Ring Gala: "Leuk dat we hier staan"

John de Bever op rode loper Gouden Televizier-Ring Gala: "Leuk dat we hier staan"

Het 57ste Gouden Televizier-Ring Gala staat op het punt van beginnen. Aran Bade is aanwezig op de rode loper en sprak vlak voor de show met de drie genomineerden voor De Ring.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John de Bever</em> op rode loper <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em>: &quot;Leuk dat we hier staan&quot; Het 57ste Gouden Televizier-Ring Gala staat op het punt van beginnen. Aran Bade is aanwezig op de rode loper en sprak vlak voor de show met de drie genomineerden voor De Ring. Tekst gaat verder onder de video. De BeversEén van de kanshebbers op de felbegeerde Ring is realityshow De Bevers. Zanger en realityster John de Bever vertelt bij RTL Boulevard over zijn zenuwen: "Voor een voetbalwedstrijd ben ik nerveus, maar voor dit niet. Het is toch hartstikke leuk dat we hier staan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John de Bever op rode loper Gouden Televizier-Ring Gala: "Leuk dat we hier staan"

De Bevers
Eén van de kanshebbers op de felbegeerde Ring is realityshow De Bevers. Zanger en realityster John de Bever vertelt bij RTL Boulevard over zijn zenuwen: "Voor een voetbalwedstrijd ben ik nerveus, maar voor dit niet. Het is toch hartstikke leuk dat we hier staan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV