Op1 gemist? Even tot hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

Op1 gemist? Even tot hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het satirische nieuwsprogramma Even tot hier heeft donderdagavond met maar liefst 70 procent van de stemmen de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Tina Nijkamp was op het gala en vertelt bij Op1 over de winnaars.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Even tot hier</em> wint de Gouden Televizier-Ring 2022 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het satirische nieuwsprogramma Even tot hier heeft donderdagavond met maar liefst 70 procent van de stemmen de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Tina Nijkamp was op het gala en vertelt bij Op1 over de winnaars. Tekst gaat verder onder de video. Even tot hier"Ik denk dat iedereen heel erg blij is dat Even tot hier heeft gewonnen. Het is ook helemaal terecht", aldus kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp. Het satirische nieuwsprogramma bestaat al zeven seizoenen en is zeer succesvol, al met al een terechte winnaar. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Even tot hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

Even tot hier
"Ik denk dat iedereen heel erg blij is dat Even tot hier heeft gewonnen. Het is ook helemaal terecht", aldus kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp. Het satirische nieuwsprogramma bestaat al zeven seizoenen en is zeer succesvol, al met al een terechte winnaar.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV