De tijd van ons leven: Rutger en Chatilla trainen zich kapot voor WK tijdrijden

De tijd van ons leven: Rutger en Chatilla trainen zich kapot voor WK tijdrijden

In het nieuwe programma De tijd van ons leven gaan Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven een enorme uitdaging aan. Ze gaan het namelijk opnemen tegen de beste wielrenners van de wereld en daarvoor trainen ze zich vier maanden lang helemaal kapot. Het is de grote vraag of ze zich in deze korte periode kunnen ontwikkelen tot het niveau van een professionele tijdrijder. Ze hebben een zeer ambitieus doel voor ogen: deelnemen aan het WK tijdrijden in Australië en geen laatste worden.

Bekijk de eerste beelden van De tijd van ons leven hieronder.

Het nieuwe programma De tijd van ons leven is vanaf vrijdag 7 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv.

<em>De tijd van ons leven</em>: Rutger en Chatilla trainen zich kapot voor WK tijdrijden In het nieuwe programma De tijd van ons leven gaan Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven een enorme uitdaging aan. Ze gaan het namelijk opnemen tegen de beste wielrenners van de wereld en daarvoor trainen ze zich vier maanden lang helemaal kapot. Het is de grote vraag of ze zich in deze korte periode kunnen ontwikkelen tot het niveau van een professionele tijdrijder. Ze hebben een zeer ambitieus doel voor ogen: deelnemen aan het WK tijdrijden in Australië en geen laatste worden. Bekijk de eerste beelden van De tijd van ons leven hieronder. Het nieuwe programma De tijd van ons leven is vanaf vrijdag 7 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv. Is het Rutger Castricum gelukt om tijdrijder van topniveau te worden? (HLF8) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV