Rudy Bouma (Nieuwsuur) in Op1 over nepnieuws over Jaap van Dissel: 'Complottheorie'

Rudy Bouma (Nieuwsuur) in Op1 over nepnieuws over Jaap van Dissel: 'Complottheorie'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Rudy Bouma (<em>Nieuwsuur</em>) in <em>Op1</em> over nepnieuws over Jaap van Dissel: 'Complottheorie' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het internet staat er vol mee: verdraaide, verkeerd geïnterpreteerde of simpelweg verzonnen berichten. Maar waar komen ze vandaan? En waarom geloven mensen ze? In de Nieuwsuur-serie #Ophef duikt verslaggever Rudy Bouma in de wereld van nepnieuws en complottheorieën. Vanavond vertelt hij over de reconstructie die hij maakte over de vermeende corruptie van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Hij sprak hem als eerste over de beschuldigingen. 'Een schoolvoorbeeld van een complottheorie.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rudy Bouma (Nieuwsuur) in Op1 over nepnieuws over Jaap van Dissel: 'Complottheorie'

Het internet staat er vol mee: verdraaide, verkeerd geïnterpreteerde of simpelweg verzonnen berichten. Maar waar komen ze vandaan? En waarom geloven mensen ze? In de Nieuwsuur-serie #Ophef duikt verslaggever Rudy Bouma in de wereld van nepnieuws en complottheorieën. Vanavond vertelt hij over de reconstructie die hij maakte over de vermeende corruptie van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Hij sprak hem als eerste over de beschuldigingen. 'Een schoolvoorbeeld van een complottheorie.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's